Pentru a primi o oferta sau pentru a da in productie un proiect cu forme curbate, avem nevoie de niste specificatii tehnice, fara de care nu am putea realiza un proiect curbat.

Maximul dimensional pe care il putem curba pe forme concave sau convexe din material MDF, este incadrat in cotele de 2750 mm x 2000 mm. In aceste dimensiuni putem realiza aproximativ orice proiect cu conditia de a vedea mai intai proiectul lucrarii.

Pentru forme curbate in “S”, vom solicita de asemenea schitele reperelor, pentru a crea o simulare prin care sa observam posibilitatea realizarii curburilor.

Raza minima pentru curburi este de 80 mm.

Putem curba in forme de:

  • sfer si jumatati de cerc (raza minim 80 mm cu lungime pana la 2750 mm),
  • elipsa (lungime de pana la 2750 mm),
  • arc,
  • “S” (lungime de pana la 1600 mm, iar pentru lungimi mai mari va trebui sa vedem mai intai proiectul),
  • de “L” la 90 grade si raza minima de 80 mm,
  • de “U” cu raza minima de 80 mm

GHID COMENZI

Pentru a lansa o comanda, va trebui sa aveti in vedere urmatorii pasi:

Sa efectuati un proiect si sa determinati elementele curbate pe care le veti numerota.

Fiecare element curbat va fi desenat aparte si va contine: raza interioara, grosimea elementului curbat, lungimea arcului de cerc, inaltimea frontului, tipuri de taiere: concav, convex, alte unghiuri.

Definirea tipului de finisaj: fronturi vopsite (mate sau lucioase, grad de luciu), cod culoare din paletarele standard RAL, PANTONE, NCS, citiri culori etc sau pentru aplicare furnir si comunicare tipului de finisaj: natur, baituit, vopsit plus specificatiile aferente la fel ca la varianta vopsita, aplicare HPL/CPL cu tipul si culoarea/producatorul acestora.

Indicarea fetelor ce vor fi finisate: concav, convex sau ambele cu canturile aferente.

Confirmarea comenzii dupa ce unul din colegii nostri va vor transmite un formular completat cu toate informatiile de mai sus, in concordanta cu cele cerute si valoarea aferenta executiei elementelor curbate.

Plata avansului si inceperea productiei (aprox. o luna de zile de la confirmarea proiectului si a platii avansului).

Ridicarea comenzii si plata diferentei